15/4/08

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.!! ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!
Η ηγετική ομάδα του Συλλόγου Συνταξιούχων, με κύρια ευθύνη της παράταξης του κ. Τζούλη, για να κρατήσει το διακομματικό έλεγχο του Συλλόγου προσπαθεί με ανίερες μεθόδους να φιμώσει και να καταπνίξει κάθε κριτική φωνή και να "θάψει" κάθε αποκάλυψη για το βίο και την πολιτεία τους.
Μέχρι τώρα στα περιοδικά "μεταξύ μας" του Συλλόγου Συνταξιούχων δημοσιευόταν όλες οι ομιλίες που γινόταν στις γενικές συνελεύσεις, έστω και αν σε αυτούς που δεν ανήκαν στο κατεστημένο του συλλόγου δεν έβαζαν φωτογραφία, όπως στους υπόλοιπους . Στο τελευταίο τεύχος Νο 106 προχώρησαν πιο μακρυά. Εξαφάνισαν την ομιλία της εκπροσώπου της Αριστερής Παρέμβασης Συνταξιούχων. Πρόβλημα χώρου δεν υπήρχε γιατί από τη σελίδα 22 έως 39 δημοσιεύτηκαν εκλογικά υλικά (ανακοινώσεις, ψηφοδέλτια), που ακριβώς τα ίδια είχαν φτάσει στα σπίτια πριν τις εκλογές με ειδική έκδοση, πάλι του συλλόγου και λεφτά απο τις συνδρομές μας. Φαίνεται χρειαζόταν και δεύτερη έκδοση για να υπάρχει κατανάλωση και ας ήρθαν τα περιοδικά μετά τις εκλογές.
Τους ενοχλεί να ακούγονται διαφορετικές φωνές και βεβαίως να διάβαζαν οι σδ. στο περιοδικό ότι υπάρχει και ιστοσελίδα που έχει μια αντισυμβατική οπτική στα τεκταινόμενα του συλλόγου.
Το κακό είναι ότι μαζί με αυτές τις μεθοδεύσεις για να θάβουν τις διαφορετικές φωνές, θάβουν και τα συλλογικά μας συμφέροντα ως συνταξιούχων.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Βέβαια τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων μένει εγκλωβισμένη στις 4 συνδικαλιστικές παρατάξεις του δικομματισμού, των προσωπικών εξυπηρετήσεων και του ρουσφετιού.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Η ΑΠΟΣΤΟΙΧΙΣΗ, Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΧΩΝ.